Tészták

A tészták esetében nem csak az ízesítés új, hanem a főzési technika is.

A tésztát nem kell forró vízben kifőzni, hanem a recept szerint kell elkészíteni egytálételnek.

Milánói paradicsomos tészta
Összetevők: Búzaliszt, víz, himalája só, paradicsompor, paradicsom pehely, tejpor, oregano, bazsalikom, hagyma, cukor, snidling, fokhagymapor, bors.

Somerseti sajtos tészta
Összetevők: Búzaliszt, víz, himalája só, tejpor, fokhagymapor, bors, szerecsendió, vörös cheddar sajt, gyömbér.

Zöldhagymás tészta
Összetevők: Búzaliszt, víz, himalája só hagyma, fokhagyma, medvehagyma, snidling, fehérbors, ételízesítő, tejpor, spenót por

Káposztás tészta
Összetevők: Búzaliszt, víz, himalája só, káposzta, tejpor, fűszerek